ABOUT US.

Vageri wil als kundig en service gerichte leverancier van kwalitatief hoogwaardige Electrical & Instrumentation installaties de klanten snel, voordelig en op een flexibele manier van dienst zijn. Vageri probeert voortdurend met de klant mee te denken en de oplossing voor een mogelijk probleem al bedacht te hebben, voordat de klant zich realiseert dat er een probleem kan ontstaan.

MEET US

OUR TEAM. Het management team bestaat uit Paulo Oliveira (CEO) en Ronald van Nijf (Operationeel Manager) .

Het personeel van Vageri is over het algemeen hoog opgeleid, ervaren en is betrokken bij het werk en loyaal aan het bedrijf. De organisatie van Vageri is “lean and mean”.

SAFETY FOR HUMANS AND THE ENVIROMENT. Wij toetsen onze projecten en werkmethodes voortdurend aan lokale en branche gebonden regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Onze systemen en installaties zij dusdanig ontwikkeld, afgeleverd en geïnstalleerd dat de eindgebruiker ruim binnen de milieunormen kan werken. Vageri is ISO 9001:2015 en VCA* gecertificeerd, een extra garantie voor kwaliteit en veiligheid gedurende het gehele proces.